k45

k45

Category

Lidhu me ne

Faleminderit për vizitën në faqen tonë të internetit. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me ofertat tona ose ndonjë kërkesë, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe na dërgoni. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes numrave tanë të telefonit. Ne ju sigurojmë se do t'ju pergjigjemii sa më shpejt që të jetë e mundur.

Shkup

Tetove

Orari i punës

E hënë deri të premten nga
9: 00-20: 00
E shtunë nga ora 9:00 deri në 20:00

E-mail: info@newdesign.com.mk
Web: www.newdesign.com.mk

Дојдете и посетете не, добредојдени сте.

Shkup

Salloni në Shkup ⤵️

Big Box Mebel Centar Skopje
13, Kiro Gligorov, Skopje 1000
Info: 02-2452436
Mob: 071/554-819
Mob: 070-963-070

Tetove

Salloni në Tetove⤵️

Address: Boulevard Vidoe Smilevski Bato, Tetovo 1220
E-mail: info@newdesign.com.mk 
Phone : +38970 963 070