K04

K04

Category

Поврзете се со нас

Ви благодариме што ја посетивте нашата веб-страница. Доколку имате какви било прашања во врска со нашите понуди или какви било барања, пополнете го формуларот подолу и испратете ни го. Можете исто така да контактирате со нас преку нашите телефонски броеви. Ве уверуваме дека ќе ви се вратиме што е можно поскоро.

Скопје

Тетово

Работно време

понеделник до петок од
9: 00-20: 00
сабота од 9: 00-20:00 часот

E-mail: info@newdesign.com.mk
Web: www.newdesign.com.mk

Дојдете и посетете не, добредојдени сте.

Скопје

Салон во Скопје ⤵️

Big Box Mebel Centar Skopje
13, Kiro Gligorov, Skopje 1000
Info: 02-2452436
Mob: 071/554-819
Mob: 070-963-070

Тетово

Салон во Тетово⤵️

Address: Boulevard Vidoe Smilevski Bato, Tetovo 1220
E-mail: info@newdesign.com.mk 
Phone : +38970 963 070