Претплатете се

Поврзете се со нас за да ги добиете последните понуди и попусти!

За нас


Нема место како дома!

Може да патувате низ целиот свет, да ги гледате најубавите предели, места и згради, но ништо никогаш не може да се спореди со лубовта, топлината, удобноста и мирот што ќе ги најдете кога ќе се вратите дома. NewDesignFurniture ја разбира важноста за создавање топол, пријатен и поканувачки дом за вас и вашето семејство.

Ние им нудиме на нашите клиенти широк спектар на стилови и модели на мебел спарен со најдобар квалитет. Како додаток на нашата одлична политика за услуги на клиентите, им овозможуваме и на нашите клиенти да дизајнираат сопствен мебел за да можат да го имаат мебелот од своите соништа. Основана во 2006 година како семеен бизнис, NewDesignFurniture напредуваше специјализирајќи се во производство и продажба на мебел за модерни куќи, без да го изгуби својот традиционален допир. Ја започнавме нашата компанија со 5 вработени и скромна изложба.

Во текот на изминатите години, успеавме да го прошириме нашиот бизнис и сега имаме 35 вработени, 3 изложбени сали и фабрика за производство на мебел. Тимот во NewDesignFurniture е вреден и професионален, нашата фабрика ги исполнува меѓународните стандарди и ние исто така поседуваме ексклузивни салони (во Тетово и Прилеп). Ние гарантираме производи од секаков вид кожа, ткаенина или еко кожа по конкурентна цена, со висок квалитет и уникатен дизајн. Во моментов, нашите производи се продаваат добро на локалниот пазар, додека исто така имаме за цел да навлеземе во националниот и меѓународниот пазар. Воспоставивме проект за дизајнирање мебел, каде мотивирани, талентирани и амбициозни млади луѓе ќе имаат можност да ја завршат нашата програма за обука и да најдат работа во иднина. Со тоа, се надеваме дека ќе помогнеме да се намали стапката на невработеност во земјата.

Поврзете се со нас

Ви благодариме што ја посетивте нашата веб-страница. Доколку имате какви било прашања во врска со нашите понуди или какви било барања, пополнете го формуларот подолу и испратете ни го. Можете исто така да контактирате со нас преку нашите телефонски броеви. Ве уверуваме дека ќе ви се вратиме што е можно поскоро.

Скопје

Тетово

Работно време

понеделник до петок од
9: 00-20: 00
Saturday from 9: 00-20:00 часот

E-mail: info@newdesign.com.mk
Web: www.newdesign.com.mk

Дојдете и посетете не, добредојдени сте.

Скопје

Салон во Скопје ⤵️

Big Box Mebel Centar Skopje
13, Kiro Gligorov, Skopje 1000
Info: 02-2452436
Mob: 071/554-819
Mob: 070-963-070

Тетово

Салон во Тетово⤵️

Address: Boulevard Vidoe Smilevski Bato, Tetovo 1220
E-mail: info@newdesign.com.mk 
Phone : +38970 963 070

Контакти