Ние произведуваме среќа

Слоганот со кој NewDesignFurniture веќе им даде друга димензија на салоните во нашата земја и пошироко. Со традиција од над 14 години во дрвната индустрија, NewDesignFurniture веќе ги отвори вратите на супер луксузно опкружување кое е новина во индустријата за убавина, дизајн, страст и квалитет. Во новоотворениот изложбен салон беа присутни од регионот. Таква инвестиција, вработувајќи над 12 работници само во овој салон над 45 работници „. Во овој .NewDesignFurniture е место кое ги исполнува сите стандарди на светска изложба додека во изложбениот салон NewDesignFurniture се наоѓа во Скопје - Тетово.