Rreth nesh


Nuk ka asnjë vend si shtëpia!

Ju mund të udhëtoni në të gjithë botën, të shihni peisazhet, vendet dhe ndërtesat më të bukura, por asgjë nuk mund të krahasohet kurrë me dashurinë, ngrohtësinë, rehatinë dhe paqen që gjeni kur të ktheheni në shtëpi. New Design kupton rëndësinë e krijimit të një shtëpie të ngrohtë, komode dhe mikpritëse për ju dhe familjen tuaj.

Ne u ofrojmë klientëve tanë një larmi të gjerë stilesh dhe modele mobiljesh të çiftëzuara me cilësinë më të mirë. Si shtesë e politikës sonë të shkëlqyeshme të shërbimit ndaj klientit, ne gjithashtu u lejojmë klientëve tanë të projektojnë mobiljet e tyre në mënyrë që ata të kenë mobiljet e ëndrrave të tyre. E themeluar në 2006 si një biznes familjar, New Design ka lulëzuar duke u specializuar në prodhimin dhe shitjet e mobiljeve për shtëpi moderne, pa humbur prekjen e saj tradicionale. Ne e filluam kompaninë tonë me 5 punonjës dhe një sallë ekspozite modeste.

Gjatë viteve të kaluara, ne kemi arritur të zgjerojmë biznesin tonë dhe tani kemi 23 të punësuar, 3 salla të ekspozitës dhe një fabrikë për prodhimin e mobiljeve. Ekipi në New Design është punëtor dhe profesional, fabrika jonë i plotëson standardet ndërkombëtare dhe ne gjithashtu posedojmë dyqanet ekskluzive (në Tetovë dhe Prilep). Ne garantojmë produkte të të gjitha llojeve të lëkurës, pëlhurës, ose eko-lëkurës me një çmim konkurrues, me cilësi të lartë dhe dizajn unik. Aktualisht, produktet tona po shesin mirë në tregun vendor, ndërsa synojmë gjithashtu të depërtojmë në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar. Ne kemi krijuar një projekt për modelimin e mobiljeve, ku të rinjtë e motivuar, të talentuar dhe ambicioz do të kenë mundësinë të përfundojnë programin tonë të trajnimit dhe të gjejnë një punë në të ardhmen. Duke vepruar kështu, ne shpresojmë të ndihmojmë në uljen e shkallës së papunësisë në vend.